Nu är jag på g igen!

Har nyligen börjat läsa igen, har hittills avverkat en självbiografi och en hel massa ungdomsböcker ingom genren skräck/dystopi/spänning. Känns bra det här, och har dessutom en massa böcker i samma genrer som väntar.

Kommentarer
Postat av: Taliah

Hej! Om du är intresserad av fler ungdomsböcker inom fantasy kan jag tipsa dig om min bok 'Saga Swärd - Omskakare och världsresenär' (http://www.facebook.com/SagaSward) Hoppas du vill läsa och kanske skriva något om den på din blogg :)
Mvh //Taliah

2013-03-08 @ 12:41:16
URL: http://www.taliahpollack.se/
Postat av: Martin J Sällberg

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

2013-08-19 @ 10:12:43
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Deng Weng Andersson

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

2013-08-23 @ 22:37:53
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-08-25 @ 08:31:51
URL: http://litenupplaga.se/1198

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0