Mer höstlängtan!

På något sätt känns det som om det hade varit bättre att bryta benet i höst! Förutom de böcker jag redan skrivit om som kommer i höst (t.ex. "hunger" och "ursäkta om man vill bli lite älskad") så verkar de här böckerna riktigt intressanta:Snart är jag borta
"Maja och Lina är som natt och dag, fastän de är så lika. Medan Maja alltid gör sitt bästa för att hålla skenet uppe, aldrig gråta, bli arg eller skrika, gör Lina vad som faller henne in. Maja är ett fladdrande kärleksvrak och Lina verkar aldrig ens bli kär, hon vågar inte ens lita på någon, för allt man får är skit. Maja längtar till storstan, Göteborg, och Lina orkar knappt leva med sig själv. De är varandras allra närmaste vänner, men det finns alltid hemligheter som man inte kan berätta för någon enda."

Det händer nu

"Sofia Nordin har skrivit en kärlekshistoria om två tjejer som känns lika självklar och äkta som vilken kärlekshistoria som helst. Men huvudpersonen Stella brottas med sina inre tankar om vad som är okej och inte. För att ventilera sina känslor tecknar hon i hemlighet porträtt av sin stora kärlek Sigrid. Sakta men säkert kan hon bejaka sina känslor och närma sig Sigrid. Men det svåraste är nästan att bemöta alla andra som står henne nära - föräldrar, syskon och kompisar ..."

Komma över

"Jeppe har det bra. Egentligen har han det skitbra. Han får inte glömma det. Egen lya i stan. Tio minuter till badplatsen och två månader tills plugget börjar. Och han är fri som en fågel när han följer med polaren Juggo på sommarens alla fester. Så varför känner han sig som en ledsen gammal köttbilssjäl där han sitter i sin sunkiga andrahandslägenhet och lyssnar på lökiga låtar om olycklig kärlek? "
Kommentarer
Postat av: Lisa H

Det där var tre helt okända böcker och författare för mig, men gemensamt för alla var att omslagen var snygga tyckte jag!! :)

2010-06-28 @ 22:42:02
URL: http://ihyllan.blogspot.com
Postat av: Lästa ord

Ja, jag kände inte heller igen författarna, känns himla kul med lite nykomlingar! Och gilade varkligen omslagen!

2010-07-02 @ 17:21:24
URL: http://lastaord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0