Hemma igen!

Hemma!
Ska snart slänga upp revcensioner på "Brustna hjärtans cafe" och "Du vet var jag finns".

Förlåt!

Har varit på trästock hela helgen och försvinner nu en vecka. Läser och älskar "bustna hjärtans cafe"!

Nja...

Har läst 50 sidor ur "du vet var jag finns" och är inte imponerad!

Borta bra men böcker bäst!

Om tio timmar är jag hemma, och hemma väntar den här boken:

Lite dött!

Har inte läst så mycket på senaste tiden, men han däremot skrivit en del!
Men läser just nu "brustna hjärtans cafe" som jag hitills tycker mycket om!

Vampyrens märke

Bild på bokomslag

Zoey Redbird blir vampyr. Hon träffar nya vänner och en jättehet kille. Hon börjar dessutom ana att hon har mer krafter än normala vampyrer.

Sen händer lite spännande saker.

Den här boken imponerade inte alls på mig, den var bra förstöelse, och bitvis blev jag riktigt slukad, men allt gick så lätt för henne, och den kändes inte genomtänkt. Karaktärerna tilltalade mig inte och jag blev inte engagerad i någon. Dessutom var den förutsägbar.

Men, ändå underhållande! Jag är splittrad...

Men ger den 3/5

Kul!

Tycker det är kul att fler med egna bokbloggar verkar läsa min blogg, lämna gärna en kommentar så jag kan besöka era bloggar också!

Sommaren min dotter blev galenEn sommar blir Sally galen. Hennes pappa är rådlös men tvingas tillslut inse att hon måste läggas in på psyket, och där konstateras det att hon har drabbats av en psykos. Frågorna är många, framför allt: Varför hände det, var det mitt fel?

Dagen min dotter blev galen är en berättelse som berör, och väcker tankar, men den når inte riktigt hela vägen fram. Bitvis är jag trollbunden av dotterns galenskap, och facinerad över boken. Men bitvis bläddrar jag mig igenom den och kommer på mig själv med att vilja att den ska ta slut.

Är man intresserad av psykoser och psykologi, eller ett fan av biografier, då rekommenderar jag den, men annars tror jag den mest blir seg.

Lite segt

Går lite segt med läsningen, men imorgon tror jag att jag slänger upp en recension på "sommaren min dotter blev galen"

<3

 

Minst sjunde gången jag läser den gissar jag, och herregud vad jag älskar den!
Blir tårögd hela tiden, älskar alla karaktärer, på ett sånt där syskonliknande sätt. Trots att jag vet precis vad som ska hända njuter jag av varje mening. Det är galet!

Mer nya böcker!


Dagens köp!

Var på bokia idag och köpte "Svart flicka, vit flicka" av Joyce Carol Oates trots att jag inte alls gilalr de böcker jag hitills läst av henne. Men storyn lockade!

RSS 2.0